Проект постанови Кабміну «Про затвердження Технічного регламенту канатних доріг»

Оприлюднено проект постанови Кабміну «Про затвердження Технічного регламенту канатних доріг».

Проект постанови розроблено Держпраці на виконання пп. 19 п. 9 Плану заходів щодо реалізації Стратегії розвитку системи технічного регулювання на період до 2020 року, схваленого розпорядженням Кабміну від 19 серпня 2015 року № 844-р, та відповідно до ст. 56 Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, від 27 червня 2014 року.

Метою прийняття проекту акта є імплементація відповідних положень acquis ЄС до законодавства України та забезпечення адаптації Технічного регламенту канатних доріг до Регламенту ЄС 2016/424 Європейського Парламенту та Ради від 09 березня 2016 р. про канатні установки, що скасовує Директиву 2000/9/ЄС.

Проект постанови Кабміну «Про затвердження Технічного регламенту канатних доріг» Читайте також:

Реалізація проекту постанови Кабміну не потребує додаткових матеріальних та інших витрат з державного та місцевих бюджетів.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту постанови приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: [email protected]; тел.: (044) 289-40-74.

Cкачати:

Проект постанови

Пояснювальна записка

Технічний регламент

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 8

Додаток 9

Додаток 10

Aналіз регуляторного впливу

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як запобігти отруєнню пестицидами

Якщо не дотримуватися певних вимог при роботі з пестицидами, отруєння ними неминуче. Пестициди можуть потрапляти в організм людини не тільки через дихальні шляхи, а й через шкіру, слизові оболонки очей, через травний канал. Як запобігти отруєнню пестицидами — розповідає експерт
2976

Експлуатуємо атракціонну техніку безпечно

Перед початком роботи атракціонних комплексів потрібно впевнитись у справності обладнання та компетентності персоналу щодо попередження нещасних випадків. Стаття допоможе розібратися, як організувати монтаж, техогляд і безпечну експлуатацію атракціонів, які дозвільні документи оформити, зокрема під час воєнного стану, і як забезпечити безпеку відвідувачів
2190

Охорона праці і температурний режим у медичному закладі

Охорона праці в медичних закладах починається з вимог до мікроклімату. Зі статті ви дізнаєтеся, які саме вимоги до охорони праці та температурного режиму в медичному закладі передбачені законодавством.
13935

Охорона праці при роботі з комп'ютером

Охорона праці при роботі з ПК: вимоги до облаштування приміщення при роботі з комп'ютером, санітарні норми освітлення, параметри мікроклімату, допустимий рівень вібрації та звукового шуму. Соціальні та профілактичні засоби захисту працівників, медичні огляди, перерви на відпочинок.
70476

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді