«Довідник спеціаліста з охорони праці»: вийшов новий номер

Автор
Володимир Дрозд — сертифікований експерт Європейського співтовариства з охорони праці (CE ESOSH). Досвідчений фахівець-практик, який підкаже, як діяти інженеру ОП в будь-якій ситуації
Готові зразки документів під скачування, нормативні оновлення та навчальні програми для спеціалістів з охорони праці

image84

Читати свіжий номер

Не знаю, чи це збіг, чи наша підсвідомість втрутилася, але саме у вересневому номері ми підготували для вас кілька матеріалів про навчання. Продовжуємо тему навчання з питань охорони праці, що розпочали в № 8. Розповімо, які документи потрібно розробити та оформити. Надамо зразки, зокрема, переліку питань для перевірки знань та екзаменаційних білетів, а також програми спецнавчання та програми стажування.

Експерт Олександра Королькова підготувала статтю «Навчання з цивільного захисту: як організувати на підприємстві», в якій знайдете відповіді на свої запитання та практичні поради.

Вчимося працювати системно — стане в пригоді зразок плану роботи СОП на IV квартал, та результативно — зможете оцінити ефективність системи управління охороною праці на вашому підприємстві.

Хочу запросити вас на безплатні вебінари:

До нових зустрічей!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як запобігти отруєнню пестицидами

Якщо не дотримуватися певних вимог при роботі з пестицидами, отруєння ними неминуче. Пестициди можуть потрапляти в організм людини не тільки через дихальні шляхи, а й через шкіру, слизові оболонки очей, через травний канал. Як запобігти отруєнню пестицидами — розповідає експерт
2975

Експлуатуємо атракціонну техніку безпечно

Перед початком роботи атракціонних комплексів потрібно впевнитись у справності обладнання та компетентності персоналу щодо попередження нещасних випадків. Стаття допоможе розібратися, як організувати монтаж, техогляд і безпечну експлуатацію атракціонів, які дозвільні документи оформити, зокрема під час воєнного стану, і як забезпечити безпеку відвідувачів
2190

Охорона праці і температурний режим у медичному закладі

Охорона праці в медичних закладах починається з вимог до мікроклімату. Зі статті ви дізнаєтеся, які саме вимоги до охорони праці та температурного режиму в медичному закладі передбачені законодавством.
13935

Охорона праці при роботі з комп'ютером

Охорона праці при роботі з ПК: вимоги до облаштування приміщення при роботі з комп'ютером, санітарні норми освітлення, параметри мікроклімату, допустимий рівень вібрації та звукового шуму. Соціальні та профілактичні засоби захисту працівників, медичні огляди, перерви на відпочинок.
70476

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді