«Довідник спеціаліста з ОП»: нові матеріали за вашими запитами

Автор
шеф-редактор Експертус Охорона праці
Вже доступні публікації з нового номеру журналу!

«Довідник спеціаліста з ОП»: нові матеріали за вашими запитами

«Довідник спеціаліста з ОП»: нові матеріали за вашими запитами  Читати травневий номер

Як вважаєте, наскільки важливе в партнерських відносинах вміння чути? Наша редакція і ви — справжні партнери. З одними вже багато років, з іншими — декілька місяців. І нам завжди важливо чути та реагувати на ваші запити, пропозиції, побажання. Намагаємося бути для вас корисними. Тішимося, коли ви це помічаєте. 

Життя і раніше, а в останні два роки особливо часто ставить перед вами нові й нові робочі виклики. Тому, наприклад, ми стали більше уваги приділяти матеріалам із цивільного захисту. На ваші прохання у квітневому номері «Довідника спеціаліста з охорони праці» опублікували статтю «Екологічна безпека на підприємстві: з чого розпочати»

А в травневому номері зверніть увагу на добірку матеріалів, які ви теж замовляли. Вони, на жаль, дуже актуальні наразі: 

Закриваємо ще один ваш запит статтею «Як розробити План локалізації і ліквідації аварій та їх наслідків». Для передплатників електронного формату Довідника публікуємо ще й ексклюзивний зразок Плану (частина 1). У наступних номерах продовжимо його публікацію. 

Додайте до вашої професійної скарбнички статтю «Як проводити наради з питань охорони праці» та скористайтеся зразком плану роботи СОП на ІІ півріччя, щоб на його основі підготувати свій.

У цьому номері на вас очікує ще чимало корисних матеріалів. Отже, читайте журнал, здобувайте нові знання. Адже бути в курсі всіх фахових новацій — обов’язок кожного професіонала.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як запобігти отруєнню пестицидами

Якщо не дотримуватися певних вимог при роботі з пестицидами, отруєння ними неминуче. Пестициди можуть потрапляти в організм людини не тільки через дихальні шляхи, а й через шкіру, слизові оболонки очей, через травний канал. Як запобігти отруєнню пестицидами — розповідає експерт
2977

Експлуатуємо атракціонну техніку безпечно

Перед початком роботи атракціонних комплексів потрібно впевнитись у справності обладнання та компетентності персоналу щодо попередження нещасних випадків. Стаття допоможе розібратися, як організувати монтаж, техогляд і безпечну експлуатацію атракціонів, які дозвільні документи оформити, зокрема під час воєнного стану, і як забезпечити безпеку відвідувачів
2190

Охорона праці і температурний режим у медичному закладі

Охорона праці в медичних закладах починається з вимог до мікроклімату. Зі статті ви дізнаєтеся, які саме вимоги до охорони праці та температурного режиму в медичному закладі передбачені законодавством.
13939

Охорона праці при роботі з комп'ютером

Охорона праці при роботі з ПК: вимоги до облаштування приміщення при роботі з комп'ютером, санітарні норми освітлення, параметри мікроклімату, допустимий рівень вібрації та звукового шуму. Соціальні та профілактичні засоби захисту працівників, медичні огляди, перерви на відпочинок.
70478

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді