Наказ на відпустку: готові зразки під скачування

Ми додали на портал бланки наказів

Наказ на відпустку: готові зразки під скачуванняУ період дії воєнного стану роботодавець може відмовити у відпустці працівникам, які залучені до робіт на об’єктах критичної інфраструктури, або ж відмовити у наданні невикористаних днів відпустки. Проте механізм надання відпустки так само передбачає оформлення відповідного наказу.

 

На порталі «Служба охорони праці» опубліковані зразки наказів про надання відпустки (Типова форма № П-3) та про щорічну основну відпустку повної тривалості. Ці бланки документів укладено відповідно до нормативних вимог. Завантажуйте їх та використовуйте у своїй роботі. Усі деталі щодо оформлення відпусток у різних ситуаціях ви також зможете знайти на порталі.

 

Любі читачі, команда Цифрового видавництва Експертус продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку

У разі, якщо вам потрібні консультація експерта або відповідь на питання, передплатіть за спеціальною ціною електронний журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» або систему «Експертус Охорона праці»

Вища школа охорони праці

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про дорожньо-транспортну пригоду

Визначити заходи за результатами службового розслідування ДТП, що сталося з транспортним засобом підприємства, допоможе наказ про дорожньо-транспортну пригоду. Як його скласти — далі у статті.
102

Що потрібно знати про цивільно-правовий договір на виробництві

Чим відрізняється цивільно-правовий договір від трудового? Коли ЦПД визнають трудовим? Який штраф чекає на роботодавця за неоформлених працівників? Як розслідувати нещасний випадок із підрядником? Відповіді на ці та інші питання — далі у статті.
5218

Інструкція з охорони праці для працівника офісу

Щоб вберегти офісних працівників від можливих виробничих травм або професійних захворювань, розробіть та затвердьте інструкцію з охорони праці для працівника офісу. У статті ви знайдете зразок такої інструкції. За потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
27764

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді