Домедична допомога: скачайте зразок інструкції

На порталі розміщено інструкцію з надання домедичної допомоги, яка має бути на кожному підприємстві

image10

СКАЧАТИ

Домедична допомога — це комплекс заходів, спрямованих на поновлення або збереження життя та здоров’я потерпілого, що здійснюється до прибуття медичного працівника. Проте надання такої допомоги потребує підготовки. Тож на кожному підприємстві має бути інструкція з надання домедичної допомоги, яку затверджують наказом по підприємству з обов’язковим вивченням працівниками.

 

На порталі «Служба охорони праці» опубліковано приклад інструкції з надання домедичної допомоги. Скачайте зразок та дійте згідно з інструкцією у разі необхідності.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про дорожньо-транспортну пригоду

Визначити заходи за результатами службового розслідування ДТП, що сталося з транспортним засобом підприємства, допоможе наказ про дорожньо-транспортну пригоду. Як його скласти — далі у статті.
102

Що потрібно знати про цивільно-правовий договір на виробництві

Чим відрізняється цивільно-правовий договір від трудового? Коли ЦПД визнають трудовим? Який штраф чекає на роботодавця за неоформлених працівників? Як розслідувати нещасний випадок із підрядником? Відповіді на ці та інші питання — далі у статті.
5217

Інструкція з охорони праці для працівника офісу

Щоб вберегти офісних працівників від можливих виробничих травм або професійних захворювань, розробіть та затвердьте інструкцію з охорони праці для працівника офісу. У статті ви знайдете зразок такої інструкції. За потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
27764

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді