Не пропустіть свіжий номер «Довідника спеціаліста з охорони праці»

Автор
шеф-редактор Експертус Охорона праці
Управляйте ризиками замість того, щоб побиватись через їх наслідки

Не пропустіть свіжий номер «Довідника спеціаліста з охорони праці»

Довідник спеціаліста з охорони праці

Чи помічали ви, що щоденне зіткнення з ризиками притуплює відчуття небезпеки? Ви, як ніхто, знаєте, до яких трагічних наслідків це може призвести, зокрема на робочих місцях. Тому ваша робота й відповідальність мають стати базою, з якої починається безпека та дисципліна на підприємствах. А ми, як завжди, станемо вашою підтримкою і пропонуємо: 

Ще одним нагадуванням про ризики й розплату нехай стане стаття адвоката Юлії Миколаєць «Роботодавець має сплатити 100 тис. грн за смертельний нещасний випадок». Тема відповідальності посадових осіб стане однією з провідних і на Всеукраїнському конгресі з охорони праці — 2024. Ми розглянемо її під новим кутом, і це буде надзвичайно цікаво та корисно. Отже, долучайтеся! 

Довідник прагне, щоб ви у своїй роботі управляли ризиками, а не несл­и відповідальність за їх наслідки. Отже, читайте журнал, здобувайте нові знання. Адже бути в курсі всіх фахових новацій — обов’язок кожного професіонала.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про дорожньо-транспортну пригоду

Визначити заходи за результатами службового розслідування ДТП, що сталося з транспортним засобом підприємства, допоможе наказ про дорожньо-транспортну пригоду. Як його скласти — далі у статті.
102

Що потрібно знати про цивільно-правовий договір на виробництві

Чим відрізняється цивільно-правовий договір від трудового? Коли ЦПД визнають трудовим? Який штраф чекає на роботодавця за неоформлених працівників? Як розслідувати нещасний випадок із підрядником? Відповіді на ці та інші питання — далі у статті.
5218

Інструкція з охорони праці для працівника офісу

Щоб вберегти офісних працівників від можливих виробничих травм або професійних захворювань, розробіть та затвердьте інструкцію з охорони праці для працівника офісу. У статті ви знайдете зразок такої інструкції. За потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
27764

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді