Вітаємо з Днем охорони праці!

Раді привітати усіх колег з професійним святом!

Портал «Служба охорони праці» вітає усіх з Днем охорони праці! 

Від вашої роботи залежить найцінніше — безпека життя та здоров'я інших. Тож ми цінуємо ваш професіоналізм і постійне прагнення удосконалювати свої знання та навички. Своєю чергою, ми завжди раді допомогти вам у цьому.

Так, просто зараз учасники Всеукраїнського конгресу з охорони праці разом з нашими лекторами (як онлайн, так і наживо) розбираються у складних аспектах роботи. 

Крім того, ви можете долучитися до розбору цікавих для вас тем на наших подальших семінарах.

Вітаємо з Днем охорони праці!Детальніше — на сайті seminar.expertus.com.ua.

Також для вас працюють наші фахівці системи «Eкспертус Охорона праці» та електронного журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці».

Працюймо разом заради перемоги!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Охорона праці і температурний режим у медичному закладі

Охорона праці в медичних закладах починається з вимог до мікроклімату. Зі статті ви дізнаєтеся, які саме вимоги до охорони праці та температурного режиму в медичному закладі передбачені законодавством.
13725

Охорона праці при роботі з комп'ютером

Охорона праці при роботі з ПК: вимоги до облаштування приміщення при роботі з комп'ютером, санітарні норми освітлення, параметри мікроклімату, допустимий рівень вібрації та звукового шуму. Соціальні та профілактичні засоби захисту працівників, медичні огляди, перерви на відпочинок.
69688

Аптечка на підприємстві

Аптечка першої допомоги має бути на кожному підприємстві, адже часто від оперативності надання домедичної допомоги залежить життя людини. Яким має бути склад аптечки невідкладної медичної допомоги, де саме повинна розміщуватися аптечка першої допомоги у виробничому підрозділі, хто відповідає за неї — про все це розповімо далі.
91403

Зразок наказу про простій через спеку

Дотримати вимог законодавства з безпеки праці під час спеки допоможе наказ про простій через спеку. Скачайте зразок такого наказу, розроблений експертом.
1105

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді